Pancar üreticilerinden Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Güngör’e ziyaret

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifleri Başkanı Halil Dursun, Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör’ü ziyaret ettiKooperatif...

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifleri Başkanı Halil Dursun, Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör’ü ziyaret etti

Kooperatif Başkanı Halil Dursun yaklaşan başkanlık seçimleri dolayısıyla ziraat odası başkanlarını ziyaret ederek hem başkanlık süre zarfında yaptığı çalışmaları, hem de yeni yapılacak başkanlık seçimi için oda başkanlarından destek istediğini söyledi.
Bu yıl içerisinde Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatiflerinin seçiminin yapılacağını ifade eden Kooperatif Başkanı Dursun, "Seçim tarihi henüz belirlenmedi, 31 Ağustos tarihine kadar bu seçimin yapılması gerekiyor. Bizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatmak için Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Güngör’ü bilgilendirmek adına ziyaret ettik. Görüş ve düşüncelerimizi paylaştık, taleplerini dinledik. Bu talepleri birlikte gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Bizim başkanımızdan ve çiftçilerimizden isteğimiz bu işi en iyi kim yapacak ise onu desteklemeleridir." dedi.

Reklam
Reklam

Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör de ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Kooperatif Başkanı Dursun’a teşekkür etti. Başkan Güngör, "Bizler bu tür seçimlerde taraf olmamayı prensip edindik. Fakat çiftçilerimizin yarına olan çalışmalar içerisinde olan herkesle çalışmaya, desteklemeye hazırız. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: