Pancar Üreticilerine Günlük Sıcak Çorba Dağıtılıyor

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, Karaağaç kantarından pancarlarını teslim eden pancar üreticilerine, İlçe Ziraat Odası tarafından günlük...

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, Karaağaç kantarından pancarlarını teslim eden pancar üreticilerine, İlçe Ziraat Odası tarafından günlük sıcak çorba dağıtımı yapılıyor.

Suşehri Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata, İlçe Ziraat Odası tarafından Kaarağaç kantarından pancarlarını teslim eden çiftçilere ilk kez bir uygulama ile gün boyu sıcak çorba ve ekmeğin ücretsiz olarak dağıtıldığını söyleyerek, “Pancar söküm mevsimi son bahara denk geldiğinden dolayı üyelerimiz zaten yorgun ve bitkin oldukları için soğuk havada sırada bekliyorlar. Biz de bir nebze olsun çiftçi kardeşlerimize bu konuda sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Çünkü pancar üreticileri bu hizmetlerin fazlasını da hak ediyorlar. Bu tür uygulamalarımıza ilerleyen zamanlarda da devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Günlük 250 kişiye çorba dağıtıldığı ve yaklaşık pancar alım süresi olarak 45 gün sıcak çorbaların pancar üreticilerine dağıtılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz