Pankarta Bağlanan Pet Şişeden Tiner Çıktı

Maltepe’de, yasa dışı bir örgüt imzasıyla iş yerine asılan pankarttaki pet şişe, polisi bomba alarmına...

Maltepe’de, yasa dışı bir örgüt imzasıyla iş yerine asılan pankarttaki pet şişe, polisi bomba alarmına geçirdi. Robot ile patlatılan pet şişeden tiner çıktı.

Gülensu Mahallesi Okul Sokak 2 numarada bulunan kırtasiye dükkanının kepenginde MLKP terör örgütünün isminin yazıldığı pankarta koli bandı ile sarılı cismi fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemleri alan polis, bomba imha uzmanlarını çağırdı. Özel kıyafeti ile cismin yanına yaklaşan bomba uzmanı, 'robot' olarak tabir edilen makineyi cisme doğru hizalayarak uzaklaştı. Kablo yardımı ile robottaki fünyeyi ateşleyen uzman ekipler, cismin patlayıcı olmadığını tespit ederek yanına yaklaştı. Pankarta asılan cismin içi tiner dolu pet şişe olduğu anlaşıldı.

Reklam
Reklam

Polis, pankartı da keserek olay yerinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: