Panküp Şekerspor, Kaski Spor Kulübü oldu

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Kayseri’nin tek bayan basketbol takımı olan Panküp Kayseri...

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Kayseri’nin tek bayan basketbol takımı olan Panküp Kayseri Şekerspor, yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında ismini Kayseri Kaski Spor Kulübü olarak değiştirdi. Kulübün yeni başkanı ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan oldu.
Kayseri Şeker Fabrikası içerisinde bulunan Kulüp Binasında düzenlenen Genel Kurula, Kulüp Başkanı Fevzi Konaç, Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Dede, Denetim Kurulu Üyesi İsmet Aksoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ender Batukan, Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan Genel Kurul’da ilk olarak, divan heyeti oluşturularak, sırayla gündem maddelerinin okunmasına geçildi.
Maddelerin görüşülmesinden önce söz alan Kayseri Panküp Şekerspor Kulüp Başkanı Fevzi Konaç, Kayseri Şeker Fabrikası’nın içerisinde bulunduğu süreç itibariyle bir takım tasarruf tedbirleri almak zorunda kaldıklarını belirterek, “Türkiye Bayan Basketbol Lig’inde Lig’i 3. olarak kapatan Bayan Basketbol takımımız, eminiz ki yeni dönemde de iddiasını sürdürecektir.” şeklinde konuştu.
Konaç’ın konuşmasının ardından, gündemde bulunan maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündemde bulunan, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunması, yeni bütçenin hazırlanması için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi, Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası, kulüp amblemi ve isminin değiştirilmesi, Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerin belirlenmesi maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Kulübün yeni Başkanı Ender Batukan, emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür ederek, “Kayseri Şeker Fabrikası’nın sportif faaliyetler konusunda aldığı tasarruf tedbirleri nedeniyle yeni bir yönetime ihtiyaç duyan Panküp Şekerspor Kulübümüzü, Kaski olarak devralarak, bu takıma sahip çıkmamız gerektiğini göstermiş bulunmaktayız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

YENİ YÖNETİM LİSTESİ BELİRLENDİ
Kayseri Kaski Spor Kulübü Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelikleri şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Ender Batukan, Osman Özdemir, Cafer Beydilli, Birol Nalbantoğlu, Mehmet Yıldız, Murat Kömürcü, Hüseyin Beyhan, M. Aydın Şerbetçioğlu ve Nuri Kavruk. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Kadir Karaman, H. İbrahim Kılıçaslan, Mücahit Soyak, Adil Çakmak ve Mustafa Kayar. Denetim Kurulu Asil Üyeler; Mesut Küçük, Ö. Oğuz Yılmaz ve Cemil Koç. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; İ. Hakkı Tuna, Ziya Kahraman ve Recep Çulhaoğlu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz