Para ve ziynet eşyası çalan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da iki ayrı eve girerek bin 600 TL para ve ziynet eşyaları çalan 2 şüpheli tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde 2 ayrı evden bin 600 TL, 1’i altın 2 adet kolye, 5 adet altın yüzük, 2 adet çeyrek altın ve 1 adet dijital kamera çalındı.

Elazığ’da iki ayrı eve girerek bin 600 TL para ve ziynet eşyaları çalan 2 şüpheli tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde 2 ayrı evden bin 600 TL, 1’i altın 2 adet kolye, 5 adet altın yüzük, 2 adet çeyrek altın ve 1 adet dijital kamera çalındı. Hırsızlık olayı ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma yaptı. Polisin çalışmasında 3 şüpheli tespit edilerek düzenlenen operasyonla yakalandı.
Nitelikli hırsızlık suçundan ifadesi alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2’si tutuklandı, 1’i ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz