Para vermeyen dokturu öldürdü

İZMİR (İHA) - İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir doktor, kredi kartı borcu için kendisinden para isteyen ancak olumsuz cevap alan şahıs tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 1732 Sokak numara 7'de saat 23.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Opr. Dr. Atilla Orhan (45) muayenesindeyken bir hastasının eşi Hüseyin Gülen (30) kendisinden borç para istedi. Olumsuz cevap alması üzerine doktorla tartışmaya başlayan Gülen, muayenehaneden çıktıktan sonra tartışmanın büyümesi sonucu Dr. Atilla Orhan'ı apartmanın merdivenlerinde kalbinden tek bıçak darbesiyle öldürerek kaçtı.

Reklam
Reklam

Talihsiz doktor olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede doktor Orhan'ın cüzdanının çalındığını belirledi. Eşgali belirlenen cinayet zanlısını yakalamak için operasyon başlatan polis, Hüseyin Gülen'i kısa sürede Girne Bulvarı'nda yakaladı. Üzerinden Dr. Atilla Orhan'a ait cüzdan, nüfus cüzdanı, 300 YTL'ye yakın para ve olayda kullanıldığı tahmin edilen 1 adet bıçak çıkan Gülen ekipler tarafından gözaltına alındı.

Gülen, yüklü miktarda kredi kartı borcu bulunduğunu ve bu yüzden doktordan para istediğini söyledi. Cinayetin ardından olay yerine gelen doktor Orhan'ın eşi Ümran Orhan ve oğlu Nevzat Orhan ise sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.