Paralimpik Komitesi'nden Bakan Kılıç’a ziyaret

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer ve Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu Gençlik ve Spor...

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer ve Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer ve Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu’da katıldı.
Görüşmeden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yavuz Kocaömer, “Sayın Bakan genç ve dinamik bir isim. Bize her türlü desteği vereceğini, bizde bunun karşılığında engelli sporcularımızla her zaman arkasında olduğumuzu söyledik. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Böyle heyecanlı bir bakana herkesin destek olması gerekiyor. Sayın bakan Türk sporu için bir şanstır. Türkiye eğer Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarını kazanırsa ancak bu bakanla kazanır.” dedi.
Başkan yardımcısı Ahmet Ağaoğlu ise 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarını Türkiye’ye kazandırmak isteyen Sayın Kılıç’ı çok kararlı gördüğünü ifade ederek, “Bu zamana kadar bir çok uluslar arası önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Tüm branşların yaz oyunları ve dünya şampiyonalarını düzenledik. Düzenleyemeyeceğimiz bir organizasyon yok. Bu ülkeye, İstanbul’umuza Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları çok yakışacak.” diye konuştu.
Bakan Suat Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk sporunun daha iyi noktalara gelmesi için kesinlikle branş ayrımı yapmadan her türlü desteği vereceklerini.” söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz