Paramparça 45. bölümde şok eden sahne

Geçtiğimiz sezonun en iddialı dizilerinden Paramparça 45. bölümü ile 14 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarındaydı. Her sahnesi ilgiyle izlenen Paramparça son bölümünde Ozan'ın vurulması, herkesi perişan etti.

Star TV'nin pazartesi günleri ekrana gelen iddialı yapımı Paramparça 45. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Hem güçlü senaryosu hem de ekranların aranılan yüzlerini bir araya getiren kadrosuyla uzun süredir reytingleri alt üst eden Paramparça son bölümünde yine çok konuşulacak sahneler vardı. Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi genç oyuncuların kadrosunda yer aldığı Paramparça'nın 45. bölümünde Dilara'nın hamile olduğunu öğrenmesiyle işlerler iyice karışırken; Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan'ın vurulması, herkesi perişan etti. Sürprizlerin ve şaşırtıcı gelişmelerin yaşandığo Paramparça 45. bölümü 14 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv'deydi.

PARAMPARÇA 45. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşadı. Harun ise Ozan'ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara'nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırdı. Öte yandan Rahmi Bey, Cansu'nun erkek arkadaşı Deniz'in annesi Nergis ile karşılaştı. İkili arasındaki eski ve gizemli tanışıklık, Cansu ve Deniz'in ilişkisinde zor bir dönemin başlayacağının habercisiydi. Sokakta tanıştığı genç bir kadına yardım etmek isteyen Ozan kendisini belanın tam ortasında buldu. Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Ozan'ın başına gelenleri duyan Cihan ve Dilara yıkıldı; Ozan'ın durumu kritikti.

NURGÜL YEŞİLÇAY AYRILACAK MI?

Geçtiğimiz hafta rol arkadaşı Erken Petakkaya ile öpüşme krizi yaşadığıyla ilgili haberleri yapılan Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmak istediği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Geçen yıl reytingleri alt üst eden Paramparça'da sular bir türlü durulmuyor. Kulislere göre oyuncular arasında ciddi anlaşmazlık var. Ama asıl iddia, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmak istediği. Magazin kulislerinde de çok konuşulan habere göre, Nurgül Yeşilçay, dizinin yapımcı şirketi Endemol ile yaptığı son toplantıda ayrılmak istediğini ifade etmiş. Yaşanılan krizin aşılamaması durumunda başrol oyuncusu Gülseren'i canlandıran Nurgül Yeşilçay'ın ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılacağı konuşuluyor.