Paramparça 50. bölümünde yaşananlar nefes kesti

Star Tv'nin entrika dozu yüksek dizisi Paramparça son bölümüyle yine kasıp kavurdu! Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Paramparça 50. bölümünde Harun, Cihan'ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya karar verdi. İşte, son bölümde yaşananlar!

Yayınlandığı her hafta soluksuz izlenen Paramparça son bölümünde heyecan doruktaydı! Takipçilerinin her hafta sabırsızlıkla beklediği Paramparça 50. bölümünde sürpriz gelişmeler ve çarpıcı sahneler vardı. Dizide bu hafta Londra'ya giden Dilara, bebeğiyle ilgili son kararı vermenin zorluğunu yaşadı. Peki, yıllar sonra tekrar hamile kalan Dilara, bebeği aldırabildi mi?. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan, Civan Cinova, Elvin Aydoğdu ve Aslıhan Kapanşahin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Paramparça 50. bölümü dün akşam Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM ÖZETİ

Entrikanın eksik olmadığı Paramparça 50. bölümüyle yine çok iddialıydı! Cihan'la birlikte Londra'ya giden Dilara, bebeği için son kararı vermeye hazırdı. Bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelen Dilara, ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktr. Zor zamanlar geçiren Dilara, kendisini yalnız bırakmayan eski eşi Cihan'a bu anlarda şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Cihan, Dilara'nın "Keşke seni kaybetmeseydim" itirafıyla sarsıldı. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan'a yeniden yakınlık duyarken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi aldı. Dilara'yı kaybettiğini bir türlü kabullenmek istemeyen Harun'u ise kötü bir sürpriz bekliyordu. Dilara'nın "Kocama geri dönüyorum" sözleriyle beyninden vuruldu. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan'ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıydı.