"Paran Mı Var Derdin Var" Tiyatro Oyunu Gediz'de Sahnelendi

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nun "Paran mı Var Derdin Var" adlı tiyatro oyunu Gediz'de sahnelendi.

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nun "Paran mı Var Derdin Var" adlı tiyatro oyunu Gediz'de sahnelendi.

Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelen oyunda, Rus mafyasına ait para dolu bir çantanın, sıradan bir memur olan Niyazi beyin çantasıyla değişmesi sonucu başlarına gelenleri anlatan bir oyun kurgusunu içeriyor.

Oyun sonrası gazetecilere açıklama yapan Cengiz Küçükayvaz, Gediz'de gördüğü memnuniyeti dile getirerek, ilçe halkının sanata ve sanatçıya değer verdiğini söyledi.

Birçok kişinin salon dışında kaldığını belirten Küçükayvaz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Gediz'de gördüğümüz bu ilgiden çok memnunuz. Sanata ve sanatçıya değer veren bu güzel kentin güzel insanları bizleri ve sanatımızı çok yüceltti. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve izleyemeyenler için burada tekrar sahne almak istiyoruz."

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da Gediz Belediyesi'nin kültür hizmetlerinin ücretsiz olarak devam edeceğini ve vatandaşların tiyatroya gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını bildirdi.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: