Paranın önemi yok

Ön kontrat yaptığı FK Moskova'ya cebinden 250 bin dolar ödeyerek takıma geri dönen Önder, "Fenerbahçe'ye milyon dolarım feda olsun" dedi.

'Kararsız kalmıştı'
Geçen sezonu yedek kulübesinde geçiren ve sözleşmesi bitince, Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verip, Rusya'nın FK Moskova takımıyla ön sözleşme yapan Önder Turacı'ya bu kararı pahalıya patladı. Fenerbahçe'de kalmaya karar verince, Rus ekibine cebinden 250 bin dolar ödemek zorunda kalan gurbetçi oyuncu, "Benim için önemli olan Fenerbahçe'de oynamak ve şans bulmak. 250 değil, 1 milyon dolar kulübüme feda olsun" diyerek bu konuda hiç pişmanlık duymadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

'Açıkça söyledi'
Sezon sonunda bir karar vermesi gerektiğini dile getiren Önder, "Çok sevdiğim kulübümde kalmak ve sürekli oynamaktan yanaydım. Ancak sezon boyunce yedek soyunmuştum. Eski hocamız Zico'yla görüştüm. Sahaya süreceği ideal kadroda beni düşünmediğini açık yüreklilikle söyledi. Ben de o andan itibaren başka takıma gitmeyi düşünmeye başladım ve Moskova'nın teklifini kabul ettim. Zico ayrılınca ben de geri dönmeye karar verdim ve bunu uyguladım" dedi.