Parasını vermeden, noter satışı yaptırıp vatandaşları dolandırdılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar neticesinde, kentte dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı.Zanlıların,...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar neticesinde, kentte dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı.
Zanlıların, vatandaşlara, otomobilinin bedelini ödemeden noter satışı yaptırdığı, bedelin daha sonra ödeneceği konusunda müştekiyi oyalamak suretiyle dolandırdığı belirtildi.
Durumdan şüphelenen bir kişinin ihbarı üzerine yapılan çalışmada yakalanan iki kişinin, daha önce de iki ayrı dolandırıcılık olayından arandığı kaydedildi. Emniyetteki işlemlerdi tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz