Paraşütçülerin 236 metredeki gösterisi nefesleri kesti

Türkiye Havacılık Festivalleri kapsamında İstanbul’da toplanan 26 paraşütçü Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire’den atladı. 236...

Türkiye Havacılık Festivalleri kapsamında İstanbul’da toplanan 26 paraşütçü Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire’den atladı. 236 metreden kendilerin boşluğa bırakan paraşütçüler izleyenleri heyecanlandırdı.
Türkiye Havacılık Festivalleri kapsamında 3-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek gösteriler başladı. İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'nin seyir terasında toplanan yerli ve yabancı paraşütçülerin oldukça neşeli oldukları gözlendi. Birbirlerine destek veren paraşütçüler 5’ten geriye doğru sayarak binanın tepesinde atladı. Kendilerini 236 metreden boşluğa bırakan paraşütçeler, İETT garajının bulunduğu noktaya sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. Atlayış sırasında yerdeki izleyiciler de gösteriden büyük keyif aldı.
İstanbul’da böyle bir gösteriye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren paraşütçü Hasan Dökmetepecioğlu, “Atlayış gerçekleştirdiğimiz her farklı yer ayrı bir zevk veriyor. Binadan atlamak şehrin içinde olduğumuz için çok güzel bir duygu. Her atlayışta endişeye kapılıyorsunuz. Eğer korkmazsanız özgüvenden dolayı kaza geçirebiliyorsunuz. Güvenliği en yüksek seviyede tutmanız gerekiyor. Hava süperdi.” ifadelerini kullandı.
Gösteri bugün havanın durumuna göre akşam saatlerine kadar sürecek. Yarın saat 16.30'da yapılması planlanan ödül töreni ile gösterilerin bitmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz