Paraşütle Çatıya Zorunlu Iniş Yaptı

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz 450 metre yüksekliğindeki Boztepe'den paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın ters yöne esmesi

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz 450 metre yüksekliğindeki Boztepe'den paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın ters yöne esmesi sonucu bir binanın çatısına zorunlu iniş yaptı.

Havaların güneşli olmasını fırsat bilen bir grup, yamaç paraşütü için Ordu'da Boztepe'ye çıktı. Grubun arasında yer Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın azizliğine uğradı.

Buradan atlayışını gerçekleştiren Yılmaz, bir süre havada süzüldükten sonra deniz kıyısına inmek istedi. Ancak rüzgarın şiddetini artırması ve ters yönden esmesi sonucu Yılmaz, Düz Mahalle'deki bir düğün salonunun çatısına zorunlu iniş yaptı.

Reklam
Reklam

Olayın ardından çatıdan vatandaşların yardımıyla inen Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıldır bu sporu yaptığını belirtti.

Havaların güneşli olmasını fırsat bilerek, uçmaya karar verdiklerini ifade eden Yılmaz, "Ancak iniş sırasında rüzgarın ters ve şiddetli esmeye başlamasıyla çatıya inmek mecburiyetinde kaldım" dedi.

İniş sırasında yaralanmadığını ancak büyük bir tehlike atlattığını anlatan Yılmaz, "Daha önce de ağacın üzerine düşmüştüm. Bu sporda böyle şeyler olabiliyor. Boztepe'den atladığımda hava şartları gayet güzeldi. Ancak iniş sırasında bir takım aksilikler oldu. Eğer çatıya inmeseydim denize ya da kayalıklara düşecektim. Çok şükür şu anda bir şeyim yok" diye konuştu.

Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: