Paris Hilton'un evine Türk akını

ABD Beverly Hills'deki, Cadılar Bayramı partisine katılan Türkler, Paris Hilton'ı görmek için evinin önüne akın etti.

Beverly Hills- ABD'nin Kaliforniya eyaletinde faaliyet gösteren Türk Amerikan Kadınlar Birliği (Turkish American Ladies League - TALL) tarafından Los Angeles Kıbrıs Fahri konsolosu Mehmet Mustafoğlu'nun Beverly Hills'deki, Paris Hilton'a komşu olan villasında düzenlenen cadılar bayramı partisine katılan Türkler, Paris Hilton'un evinin balkonuna çıkarak çocuklara şeker dağıtması ve aralarında Pamela Anderson'ın da bulunduğu bazı ünlü konukların, cadılar bayramı partisi için ünlü Hilton'ın evine girmesi üzerine, Mustafoğlu'nun karşı komşusu olan Paris Hilton'ı görmek için evinin önüne akın etti.

Reklam
Reklam

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/paris-hilton-paris-hilton-un-evine-turk-akini/185/112910/)

Partiye katılanların Paris'ın evinin önüne toplanmasıyla içeri kaçan Paris Hilton, davetsiz Türk konuklarının tüm ısranına rağmen bütün gece evden çıkmadı. Paris Hilton'ın balkona çıkması için alkışlarla tempo tutan, kostümlü Türk konuklar gece boyunca Paris Hilton'ı yeniden dışarıya çıkartmayı başaramadı.

Paris Hilton'ın pembe renkli Bentley marka otomobilinin önünde fotoğraf çektiren Türk konuklar ardından TALL'ın ev partisine geri dönerek eğlenmeye devam ettiler. Paris'in otomobilinden Bentley logosunu çıkararak isminin baş harfleri olan PH'yi logo haline getirmesi ise dikkat çekti.