Park, Bahçe Ve Refüjlere Yaz Bakımı

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz ayları ile birlikte park, bahçe, yeşil alan,...

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz ayları ile birlikte park, bahçe, yeşil alan, kavşak ve refüjlerde başlattıkları bakım, güzelleştirme ve çiçeklendirme çalışmalarını hızlandırdı.

Omurtak Caddesinden Belediye (Atakent) Konutlarına geçişi sağlayan Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan refüjde bakım çalışması başlatan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri cadde boyunca refüjde çalışma yaptı. Gün boyu devam eden çalışmalarda ekipler bir yandan çimleri biçerek bakımını yaparken diğer yandan hem toprağı havalandırdı hem de bozulan mevsimlik çiçekleri yenileriyle değiştirdi. Çorlu`nun güzelleşmesi adına belediye imkanları ile belediye seralarında üretilen mevsimlik çiçekler ve süs bitkilerini park, bahçe, yeşil alan ve parklara diken ekipler, bu bitkilerin bakımını da periyodik olarak gerçekleştiriyor.

Reklam
Reklam

Çorlu ilçe merkezinde hemen hemen her yeşil alanda bir çalışma gerçekleştiren ekipler Çorlu`nun güzelleşmesi için adeta seferberlik ilan ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: