Park Halindeki Minibüste Yangın Çıktı

Karabük'te, bir evin önünde park halindeki minibüste yangın çıktı. Çıkan yangının bir eve sıçraması...

Karabük'te, bir evin önünde park halindeki minibüste yangın çıktı. Çıkan yangının bir eve sıçraması üzerine bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Merkeze bağlı Yenimahalle Zafer Sokak'ta bulunan 6 katlı bir apartmanın önünde park halinde duran Fikriye T'ya ait plakasız minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Bir anda minibüsü saran alevler Nazife Bezirci’nin evine sıçradı. Evinin balkon kısmından camlarını saran alevleri gören Bezirci, yardım talebinde bulunurken, dumandan etkilenerek baygınlık geçirdi.Karabük Devlet Hastanesine kaldırılan Bezirci'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonrası minibüs kullanılamaz hale gelirken evde maddi hasar oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: