Park Ji-Sung'un sakatlığı ciddi...

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, uzun süredir sakatlığı devam eden takımın Güney Koreli oyuncusu Park Ji-Sung'un Ocak ayına kadar forma giyememe ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Premier Lig'de sezonu şampiyon olarak kapatan Manchester United, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürmek üzere Doğu Asya turuna başladı. Bu amaçla önce Japonya'ya giden Manchester'da teknik direktör Alex Ferguson, takım hakkındaki son durumla ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirdi. Ferguson, geçtiğimiz Nisan ayında dizinden ciddi bir sakatlık geçiren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Park Ji-Sung'la ilgili olarak, "Park, Aralık yada Ocak ayına kadar hazır olamayacak. Bu çok üzücü bir haber ancak sakatlıklar konusunda bu yıl biraz daha ümitliyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Park Ji-Sung, sakatlığı sürmesine rağmen, Manchester'ın Japonya, Güney Kore ve Çin'i kapsayan Asya turunda takımla birlikte yerini aldı.

Ji-Sung, yaşadığı sakatlığın ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitmiş ve Michael Owen, Alan Shearer gibi yıldızların tekrar yeşil sahalara dönmesini sağlayan doktor Richard Steadman gözetiminde operasyon geçirmişti.