Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinden Temizlik Çalışması

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri refüjlerde bulunan yeşil alanlarda temizlik çalışmaları başlattı.Mevsim ayrımı...

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri refüjlerde bulunan yeşil alanlarda temizlik çalışmaları başlattı.

Mevsim ayrımı gözetmeksizin sürdürdükleri başarılı çalışmaları ve hayata geçirdikleri projeleri ile Çorlu`da vatandaşların takdirini kazanan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimi başında toprakla buluşturdukları süs bitkileri ve çiçeklerin bakımlarını da gerçekleştiriyor.

Çorlu`da Omurtak Caddesi İstanbul kısmında refüjlerde yer alan yeşil alanların temizlik ve bakımını yapan ekipler çalışmalarını gün boyu sürdürdü. Süs bitkileri ve çiçekleri yabani otlardan arındıran Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlerde yenileme çalışması da yaptı.

Reklam
Reklam

Yetkililer, ekiplerin özverili bir şekilde çalışma yürüttüklerini ifade ederek vatandaşlardan da aynı doğrultuda oluşturulan yeşil alanlar ve süs bitkileri için azami özen göstermelerini istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: