Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Eski Yeri Satışa Sunulacak

Malatya Belediyesi, yaklaşık 5 dönümlük akaryakıt istasyonu imarlı arsasını satışa çıkardı.Tecde Mahallesi’nde bulunan Belediye mülkiyetindeki...

Malatya Belediyesi, yaklaşık 5 dönümlük akaryakıt istasyonu imarlı arsasını satışa çıkardı.

Tecde Mahallesi’nde bulunan Belediye mülkiyetindeki 4 bin 763,16 metrekarelik alan satışa çıkıyor. Daha önce Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından idare binası ve sera alanı olarak kullanılıyordu.

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Söz konusu alan imar planında 1.00 inşaat emsali, akaryakıt, LPG istasyonu, ticaret alanı olarak belirlenmiş bulunuyor. Satışa sunulan parselin güney cephesi 50 metrelik Tecde yoluna, doğu cephesi ise Tecde Yolu ile Çevre Yolu arasında açılmakta olan 50 metrelik bulvara bakıyor. Parsel, 50 metrelik iki yolun kesiştiği noktada olması nedeniyle oldukça cazip bir yer olarak değerlendiriliyor.

Reklam
Reklam

Yeni gelişmekte olan bir alanda bulunan arsa, trafiği yoğun olan merkeze en yakın mesire alanlarının bulunduğu Tecde - Yeşilyurt yolu üzerinde olması ve yeni açılan 50 metrelik imar yolu ile birlikte çevre yoluna bağlantı sağlanacak imar yolunun kavşağında bulunması yerin cazibesini artırıyor. Bu nedenle arsanın satış ihalesine yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor” denildi.

Söz konusu arsanın satış ihalesinin 23 Mayıs 2013 tarihinde yapılacağı, Belediyenin bu satıştan büyük bir gelir elde ederek, hizmetlerde kullanacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: