Parklar Boşaldı Sahiller Dolup Taştı

Ramazan ayı öncesi kent merkezindeki parklar boşalırken, vatandaşlar ise son defa da olsa yüzüp serinlemek...

Ramazan ayı öncesi kent merkezindeki parklar boşalırken, vatandaşlar ise son defa da olsa yüzüp serinlemek için Van Gölü sahiline akın ediyor.

Hava sıcaklığının artması ve Ramazan ayının gelmesi nedeniyle vatandaşlar Van Gölü’ne akın ediyor. Kent merkezindeki parklar boşalırken, çarşıdaki yoğunluk ise önceki günlere oranla yok denecek kadar azaldı. Sıcak havadan bunalan ve Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte son defa yüzebilmek için Van Gölü’ne akın eden vatandaşlar, şehrin bunaltıcı havasından kurtulmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Aileleriyle birlikte Ramazan öncesi son defa piknik yapmanın ve göle görerek serinlemenin keyfini çıkardığını ifade eden vatandaşlar, yarından itibaren oruçlu olacakları için akşam geç saatlere kadar sahilde kalmayı tercih ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: