Parklar kauçukla kaplanıyor

Bozüyük’te parklarda bulunan çocuk oyun guruplarının zemini kauçukla kaplanıyor.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde bulunan parklarda yürütülen çalışmalar kapsamında 8 parkın çocuk oyun guruplarının zemini yumuşak bir malzeme olan 2 santimetrelik kauçuk ile kaplandı. 4 Eylül Mahallesi 891. Sokak Parkı, Halide Edip Adıvar Cad. Parkı ve 4 Eylül Spor Sahası, Yeni Mahalle’de Yılmaz Sokak Parkı ve Evrenler Parkı, Tekke Mahalle’de Dik Sokak Parkı, Kasımpaşa Mahallesi’nde 122. Sokak Parkı ve Çarşı Mahalle’de 304. Sokak Parkı olmak üzere toplam 8 parkta oyun guruplarının kauçukla kaplanması çalışmaları tamamlanarak çocukların kullanımına sunuldu.

Reklam
Reklam

Parklarda çocukların oyun güvenliğini arttırmak, herhangi bir düşme durumunda çocuklarda meydana gelebilecek yaralanmaları önlemek amacıyla yapılan kauçuk kaplama çalışmaları çocuklar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz