Parklarda Bakım Seferberliği

İzmit’teki parklarda bakım seferberliği yaşanıyor. İzmit sınırları içindeki yaklaşık 400 parkta sürekli olarak temizlik ve...

İzmit’teki parklarda bakım seferberliği yaşanıyor. İzmit sınırları içindeki yaklaşık 400 parkta sürekli olarak temizlik ve bakım çalışması yapıldığı açıklandı.

Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, mevsim nedeniyle parkların en yoğun şekilde kullanıldığı bir dönemde bulunduğunu belirterek, "Özellikle sıcak yaz geceleri parklar vatandaşların serinlemek ve stres atmak için tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Parklar yoğun şekilde kullanıldığı içinde çok kirleniyor. Parkların temizlik ve bakımın için 3 ayrı bölgede 3 ekip oluşturduk. Bu ekipler bölgelerindeki bütün parkları dolaşarak temizlik ve bakım çalışmasını yapıyor” dediler.

Reklam
Reklam

Yetkililer vatandaşlardan, parkları kullanırken daha dikkatli olmalarını da isteyerek, "Bazı kişiler, ortak kulanım alanları olan parkları hor kullanmakta, adeta zarar vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çöp kovasının yanında oturup ta, çöpleri dışarı atmak tam bir sorumsuzluk öğreneğidir. Duyarlı vatandaşlar, bu gibi kişilere engel olursa parklarımız daha temiz ve kullanışlı kalır” şeklinde çağrıda bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: