Parklarda sona gelindi

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaköy Mahallesi 284 ve 285.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaköy Mahallesi 284 ve 285. Sokaklarda başlatılan park yapım çalışmaları devam ediyor.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve başladığımız 2009 yılında itibaren özellikle çocuklarımızın huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği yetişkin vatandaşlarımızın da boş vakitlerini daha iyi değerlendirebileceği alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 123 parkı ilimize kazandırdık. Bir süre önce de Karaköy Mahallesinde Karaköy Mahallesi’nde 2 ayrı bölgeye yeni park alanı yapmak üzere çalışma başlatmıştık. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Bir parkımızın çevre düzenleme çalışmaları yapılırken diğer parkımızı da panel çitlerle ile çeviriyoruz. Kısa zaman içinde çalışmalarımızı tamamlayarak parklarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz