"Parklarımıza Sahip Çıkalım"

 Selçuklu Belediyesi'nden Yazır Mahallesi'nde yer alan BMX Parkı'nda, kamelyaların bulunduğu alanda yapılan tahribat üzerine "Parklarımıza sahip çıkalım" açıklaması yapıldı.

Selçuklu Belediyesi'nden Yazır Mahallesi'nde yer alan BMX Parkı'nda, kamelyaların bulunduğu alanda yapılan tahribat üzerine "Parklarımıza sahip çıkalım" açıklaması yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, BMX Parkı'ndaki kamelyaların geçen günlerde yakılarak tahrip edildiği bildirildi. Parkların ilçeye kazandırılması kadar gelecek kuşakların da yararlanması için korunması gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Vatandaşların günlük hayatın stresinden uzakta hoşça vakit geçirmesi amacıyla şehir estetiğine uygun olarak inşa edilen parkların ilçeye kazandırılması önemli belediyecilik hizmetleri arasında yer alıyor. Selçuklu Belediyesi tarafından 2013 yılında başta Selçuklu Kanyon Park ve Kelebekler Vadisi olmak üzere 33 park daha ilçeye kazandırıldı. 2013 yılı içerisinde 596 bin metrekarelik alanda yeşillendirme çalışması yapılarak önemli bir başarıya imza atıldı. Yapılan bu özverili çalışmalar ilçenin yeşil dokusunu güçlendirirken maalesef zaman zaman parklara yönelik çirkin tahribatlarla karşı karşıya kalınabiliyor. Vatandaşlarımızın bu tür üzücü durumları gördükleri zaman Selçuklu Belediyesi kurumsal telefon numarası olan 444 99 19 veya 155 polis imdat hattını aramaları önemle rica olunur."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: