Parkmetre Ihalesi

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, dün aldıkları encümen kararı gereği üçüncü defa parkmetre ihalesine çıkacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, dün aldıkları encümen kararı gereği üçüncü defa parkmetre ihalesine çıkacaklarını söyledi. Çiçek, makamında düzenlediği basın toplantısında, parketmetre uygulamasında iki kez ihaleye çıktıklarını, birinci ihalede çok ciddi rekabet olduğu için ihale bedelinin çok yükseldiğini belirtti. Birinci ihalede rakamların 1 milyon 290 bin liraya ulaştığını ifade eden Çiçek, "İhaleyi alan istekli ihaleden çekildi. Biz de yasa gereği 1 milyon 289 TL'den bir daha ihaleye çıkmak zorunda kaldık, kimse gelmedi. Parkmetre konusunda dün aldığımız encümen kararı gereği üçüncü defa ihaleye çıkacağız" diye konuştu. Çiçek, geçen yıl hazırlanan fakat bazı nedenlerden dolayı ertelenen asansörlü otopark ihalesinin de yapıldığını dile getirerek, "300 araçlık, çift katlı iki bölgede otopark ihalemiz olacak. Ümit ediyorum ikisi de bu ay sonuna kadar gerçekleşir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: