Parkomat görevlisine İletişim semineri

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde 85 parkomat görevlisine 3 grup halinde ‘Etkili İletişim’ semineri verildi.

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde görevli Psikolog Esra Yemez tarafından 13 – 15 Şubat tarihleri arasında 85 parkomat görevlisine 3 grup halinde ‘Etkili İletişim’ semineri verildi.

Seminerde; ‘İletişimin tanımı, unsurları, kişilerarası iletişimi etkileyen temel faktörler, empati, etkili dinleme, engelli bireylere yönelik farkındalık” gibi konu başlıkları anlatılarak çalışma koşularında meydana gelen olaylar üzerinde analizler yapıldı.

Seminer sonrası parkomat görevlileriyle guruplar halinde workshop yapılarak, görevlilerin karşılaşabileceği olumsuz durumlar karşısında başa çıkma becerileri değerlendirildi.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamada Belediyenin diğer birimleriyle de programlı bir eğitim çalışması sürdürüleceği ve 2012 yılı içerisinde tüm birimlerin bu eğitimlere dahil edilmesinin planlandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz