Parkta konuşurken vuruldu

Bursa’da bir kişi, bozuk çıkan cep telefonunu değiştirmek için gittiği parkta kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen...

Bursa’da bir kişi, bozuk çıkan cep telefonunu değiştirmek için gittiği parkta kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahla yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Burhan Ö. (51), bozuk çıkan cep telefonuyla ilgili olarak Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Ankarayolu Caddesi 75. Yıl Parkı’nda R.O. ile buluştu. Burhan Ö., buluşmadan 3 dakika sonra nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla bacağından yaralandı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burhan Ö., ismini bilmediği tanımadığı bereli bir şahsın silahla ateş etmesi sonucu yaralandığını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Burhan Ö., olayla ilgili R.O. ve arkadaşı H.K.’dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polis, her iki zanlının da ifadesine başvurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz