Parlamenterler Yeşil Sahada Ter Döküyor

Namık Kemal KILINÇ/SERİK TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki

Namık Kemal KILINÇ/SERİK TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da başladı. Türkiye, Macaristan, Polonya ve Gürcistan parlamenterlerinin katıldığı turnuvanın ilk maçında Macaristan, Gürcistan'ı 5-1 yendi.
Turnuvanın ikinci maçı ise Türkiye ile Polonya arasında oynandı. Türkiye karşılaşmaya; Adem Tatlı, Fatih Şahin, Fahrettin Poyraz, Fehmi Küpçü, Bayram Özçelik, İsmail Kaşdemir, Şuay Alpay, Cengiz Yavilioğlu, Mehmet Geldi, Osman Aşkın Bak, Mevlüt Akgün ilk 11'iyle çıktı. Takımın tamamı Ak Parti milletvekillerinden oluşurken, bu partiden olmayan Hakan Şükür gibi isimler yer almadı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlanırken, kural gereği seri penaltı atışlarına geçildi. Türkiye penaltılarda Polonya'yı 5-3 mağlup etti.
Turnuvanın ikinci gününde Türkiye ve Macaristan final maçında, Polonya ve Gürcistan ise üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.
TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ak Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "2005 yılında kurmuş olduğumuz futbol takımımızla mecliste bulunan aktif ve pasif olan vekillerimizi bu tür organizasyona davet ediyoruz. Antrenmanlarımızı Ankara'da yapıyoruz. Bu dönem farklı partilerden arkadaşlarımız yok. Geçmiş dönemlerde farklı partilerden arkadaşlarımız bulunuyordu. Sporla birlikte güzel bir kaynaşma oluyordu" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: