Parlamenterlerde Şampiyon Macaristan

Namık Kemal KILINÇ/SERİK Türkiye Büyük Millet Meclisi 60 dakika üzerinden oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın 35'inci dakikasında

Namık Kemal KILINÇ/SERİK Türkiye Büyük Millet Meclisi 60 dakika üzerinden oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın 35'inci dakikasında Macaristan, Bela Danko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede Türkiye aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Turnuvanın şampiyonu Macaristan olurken Türkiye ikinci, Polonya üçüncü, Gürcistan dördüncü oldu.
Maçtan sonra yapılan kupa töreninde, bir ve ikincilik kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, üç ve dördüncülük kupasını ise Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık verdi.
Ak Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Başkanı Adem Tatlı, "2 gün boyunca güzel maçlar oldu. Dostluk içerisinde oynanan maçlar sonunda Macaristan'a 1-0 yenildik. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Macaristan'ı tebrik ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: