Parmağını sok kör gözüme

İnsandaki gösteriş sarhoşluğu

Daha önceki yıllarda Mehter takımında çalıştım. Tabii ki bilmediğimiz çok yerlere gittik .Aramızdan ismi lazım değil arkadaş arabadan iner inmez hemen önüne gelene abdest nerede alabiliriz diye sorar , cevabını alır biraz ilerde birine daha sorar biraz ilerde bir diğeriene .En az on kişİye sorar aynı cevabı alır. Abdesini aldıktan sonra bu seferde namaz kılacak yeri önüne gelene sormaya başlar yeterince sorduktan sonra namazını eda eder Arkadaşımız kendisini daha çok müslüman ,daha dindar olduğunu göstermek ister dolayısı ile saygı duyulmasını ummak için bu hareketleri yapardı Eksik kalan insanı vasfının dini manipilasyonla doldurmaya çalışırdı .PARMAĞINI SOK KÖR GÖZÜME yöntemiyle. Gıcık olurdum bu ismi lazım değil arkadaşa.

Reklam
Reklam

Hanım !hazırlanmışsın bugün nereye?

Arkadaşımın kızı hamileymiş annesi BABY SHOW yapacakmış .Ulan gözün kör olsun Amerika ülkeleri içte içten karıştırırken bir de ailelerin içini karıştırıyorsun Amerİkada böyle oluyormuş , bebek doğmadan Baby show yaparlarmış, bu show larda bebeğe altın emzikler, anne adayına altın gayret kemeri , babaya altın Maşşallah takılırmış Allah selamet versin şımarıklık artı paranın havasını atmak bu kadar olur PARMAĞINI SOK KÖR GÖZÜME !olacak olan torunuma 20 adet altın emzik ,4 tane altın suyuna bandırılmış lazımlık, kızıma 10 altın gayret kemeri, damadıma 20 tane altın maşallah geldi şan olsun der kızın anası .

Yıllar önce bir arkadaşım işleri çok iyiydi parayla oynuyordu bir gün ziyaretine gittim. Oturduk tabi iki lüx yerlerde akıyor aferin lan arkadaş maşallahın var dedim parayı gebertmişsin (bizde o zaman genciz argo kullanıyoruz.) öyle be moruk para nedir ki elimizin kiri dedi bana. O ara sırtımda zeballah gibi bir adam dikiliyor huzursuz oldum arkadaşa kaş göz yaptım bu kim der gib i anladı ,ya o mu? ben cıkarken paltomu tutması için calıştırıyorum onu dedi.Şımarıklık gösteriş poz son safada SOK PARMAĞINI KÖR GÖZÜME HESABI.

Reklam
Reklam

Bu arkadaşın cenazesini bana haber verdiler ben kaldırdım bırakaydım kimsesizler gibi belediyemi kaldırsaydı zengin arkadaşımıN cenazesini , zaten altı kişiyiz cenazeye omuz verenlere baktım palto tutucu iri kıyım abimiz yok ortada içimden dedim ki yahu zengin arkadaşım, paltoyu hadi kendinde giyebilirdin ama kendi cenazeni kendin taşıyamazsın keşke o adamı bu günler için tutsaydın

Yıl 2000 çok değerli arkadaşım OSMAN Yüksel citroen arabaları satıyor, hala da satıyor. o yıllarda bir gün ziyarete gittim. Arkadaş spor bir araba getirmiş .afet bir makina , taktım alıcam onu Osman anladı bak dedi katologta altın rengi var bakmaz olaydım daha çarpıldım ben bu rengini istiyorum.iste ama bu renk için biz genel merkeze haber vericez onlarda Fransaya fax cekip bu rengi ithal edecekler fark çıkar dedi. Osman arkadaş olsun dedik para o ara gani şımarıklıkta gani Allah affetsin neyse geldi arabamıza bindik 160 boyumuz vardı hala öyle hala yaptığım bu şımarıklıktan aklıma geldikçe utanırım SOKTUM PARMAĞIMI KENDİ KÖR GÖZÜME.

Reklam
Reklam

GURUR+ŞIMARIKLIK+HAZIMSIZLIK+MENFAAT+HIRS+NEFİS=1.5 METRE BEZ

ARKADAŞIMIN KIZI HAMİLE KALDI

BABY SHOW UN DERDİ BİZE KALDI

ALALIM BİR ALTIN EMZİK ZATEN HAVAMIZ EKSİK

KÖROLASI AMERİKA ARAPLARI BİTİRDİN BİZİM AİLEYE GÖZÜ DİKTİN

ŞIMAR ŞIMAR NEREYE KADAR MODASI GECMEYEN 1.5 METRE BEZE KADAR

SAYGILARIMLA ÜNAL ELASLAN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz