Parsadan’ın oğlu kimsesizlerin arasında

Bir dönem adı gündemden düşmeyen Selçuk Parsadan’ın oğlu Hakan Parsadan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kimsesizleri soğuktan...

Bir dönem adı gündemden düşmeyen Selçuk Parsadan’ın oğlu Hakan Parsadan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kimsesizleri soğuktan korumak için topladığı spor salonunda misafir ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin soğuktan etkilenmemeleri için evsizleri misafir ettiği spor salonunda sürpriz bir isim kalıyor. Bir dönem adı sık sık gündeme gelen Selçuk Parsadan’ın oğlu Hakan Parsadan (32), belediyeye sığındı. Oğul Parsadan, 4 yıldır sokakta yaşadığını söyledi. Yaklaşık 1 aydır spor salonunda kaldığını söyleyen Parsadan, “Geçmişimi az çok bilirsiniz, rahmetli babamı da tanırsınız. Bazı olaylar geldi başımıza, durumlarımız bozuldu. Şimdi buradayız. Buraya gelmeden önce parklarda, ATM’lerde sabahlıyorduk.” şeklinde konuştu. Bir dönem Bodrum ve Kuşadası’nda mekan işletmeciliği yaptığını ifade eden Parsadan, “Bazı terslikler oldu, şimdi buradayız.” dedi.
“Babanın arkadaşlarından sana bir destek var mı?” şeklindeki soruya Parsadan, “Çok nadir.” Şeklinde cevap verdi.
Hakan Parsadan, evsizlerin kaldığı tesisle ilgili soruya Parsadan, “Böyle bir tesis çok güzel. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. İnsanların iyiliği için yapılmış bir yer. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” cevabını verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz