Partilerde bayramlaşma ikinci gün yapılacak

Siyasi partilerde bayram telaşı Ramazan Bayramı’nın ikinci günü de devam edecek.

ANKARA (ANKA) - MHP Genel Başkanı Bahçeli İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, DSP Lideri Türker ise parti genel merkezinde vatandaşlarla bayramlaşacak. DP Lideri Cindoruk da İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Marmara Salonu'nda partililer ve vatandaşla bir araya gelecek.

Siyasi partilerde bayramlaşma Ramazan Bayramı’nın ikinci günü de devam edecek. MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımı ile İstanbul’daki bayramlaşma töreni, yarın saat 16.00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şekerci’den oluşan MHP heyeti ise, yarın saat 09.00’dan itibaren Genel Merkez’de diğer siyasi partilerin heyetlerini kabul edecekler. MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, İzmir Milletvekili Şenol Bal ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Temizer’den oluşan başka bir heyet de aynı gün ve saat 09.00’dan itibaren diğer partileri ziyaret edecekler.

Reklam
Reklam

-DSP LİDERİ TÜRKER ANKARA’DA

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Ankara’da olacak. Türker, yarın saat 13.30’da, DSP Genel Merkezi’nde vatandaşlarla bayramlaşacak.

DP İstanbul İl Başkanlığı'nın Bayramlaşma Töreni de Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un katılımıyla yarın saat 11.00'de İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Marmara Salonu'nda gerçekleştirilecek.