Partner ve Eş Seçiminde Burç Uyumu Önemli midir?

Her ne kadar kimi bireylerce önemsenmeyen bir kavram olsa da burçlar gerek normal yaşantımızda gerekse evlilik hayatımızda bizlere hemen hemen tüm hayatımız boyunca sinyaller vermekte olan bir tür işaretlerdir. Kimi birey tüm ha

Partner ve Eş Seçiminde Burç Uyumu Önemli midir?

Her ne kadar kimi bireylerce önemsenmeyen bir kavram olsa da burçlar gerek normal yaşantımızda gerekse evlilik hayatımızda bizlere hemen hemen tüm hayatımız boyunca sinyaller vermekte olan bir tür işaretlerdir. Kimi birey tüm hayatı boyunca burçlar ve bunların arasındaki uyum ile ilgili bilgileri incelemekte ve bazıları bu açıdan hayatını değerlendirerek hareket etmekte iken bazıları ise daha çok bu konuyu önemsemeyerek zıt kutuplar arasında önemsiz çağrışımlar ve çekişmeler ile evliliğinin sonuna erişmektedir.
Aslında her ne kadar farkına varamasak da Astronomi adını verdiğimiz bilim dalı Dünyanın en fazla gelişim göstermekte olan dallarından bir tanesidir. Maalesef ülkemizde diğer ülkelere göre astrolojiye verilen önem oldukça azdır. Ciddi bir evlilik düşünen bireyler ilişkilerinin daha başlarında iken kendisi ve partnerinin burcu ile aralarındaki ilişki durumunu değerlendirerek burç analizi yapmalıdırlar.
İlişkiniz öncesinde mutlu bir beraberliğe sahip olabilirsiniz. Lakin bunun evlilik sonucundaki gelişme ve daha yakın temaslarda sizlere ne gibi etkiler sağlayacağını bilemeyiz.
Burçlar kapsamında su, hava ve toprak kavramında anlaşma konusu oldukça önemlidir. Başta partneriniz ile anlaşıyor olabilirsiniz. Lakin onun karakteristik özelliklerini dha detaylı incelediğinizde aslında hiçte beklediğiniz gibi biri olmadığının farkıan varabilirsiniz. Vakit geç olmadan ortak noktalarını ve uyumluluğunuzu test ederek mutlu bir evlilik yolunda adım atmanız en mantıklı olacaktır.
Genellikle Toprak grubuna sahip burçlar daha vermli ve fedakar evliliğe yaklaşımları konusunda hiç bir problem gözlenmeyen bireylerdendir.
Hava grubunda yer alan bireyler ise birlikteliği oldukça zorlayan bireyler olmaktadır. Buda demek oluyor ki hava grubuna özgü burca sahip bireyler kendilerine uygun burçta eş seçiminde bulunmadıkların da son derece problemli bir yaşam süreceklerdir. Hayatta birlikteliği zorlu geçen bireyler evliliklerinden hiç bir tat almayan ve sonucunda şiddetli geçimsizlikle karşılaşılan bireylerdir.Su grubu burcuna sahipseniz hava grubunu toprak grubuna sahip burçta iseniz de su grubunu tercih etmelisiniz.Böylelikle uyumlu ve mutlu bir evlilik hayatınız olacaktır.

Reklam
Reklam