Pasinler'de kalan depremzede aile unutulmadı

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, depremzede ailelere imkanları ölçüsünde yardım edeceklerini, depreme dayanıklı evler için herkesin...

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, depremzede ailelere imkanları ölçüsünde yardım edeceklerini, depreme dayanıklı evler için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.
Pasinler'de misafir edilen Vanlı depremzede aileye, ilçe prokotolü moral ziyaretinde bulundu. Kaymakam Cihangir Güler, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Emniyet Müdürü Şaban Beşer, AK Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaşa, ilçede misafir edilen demremzede aileyi ziyaret etti.
Pasinler insanının kucak açtığı aileye geçmi olsun ziyaretinde bulunan protokol üyeleri, aileye gıda yardımında bulunup, çocuklarına da oyuncak hediye edip moral verdi. İki çocuğu ve hanımı ile Pasinler'de misafir edilen Yavuz Uray, ziyaretten memnun kalırken, depremin etkisinden henüz kurtulamadığı gözlendi.
Kaymakam Cihangir Güler, misafir depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda, imkanlar dahilinde yardım eli uzatacaklarını, ölümlü ve maddi kayıplı depremlerden ders alarak, depreme dayanıklı evler inşa edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz