Pasinler’de Kutlu Doğum Haftası Programına Yoğun İlgi

Erzurum’un Pasinler İlçe Müftlüğü’nce “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle düzenlenen program yoğun ilgi gördü.Pasinler İlçe Müftülüğü...

Erzurum’un Pasinler İlçe Müftlüğü’nce “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

Pasinler İlçe Müftülüğü tarafından Pasinler Kültür Merkezi salonunda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Program öncesi İlçe Müftülüğü’nde görevli personeller tarafından vatandaşlara gül ve kitap hediye edildi.

Programda açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, bu güzel haftada kendilerini kırmayarak ilçeye gelerek vatandaşlara konuşma yapacak olan Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı’ya ve Pasinlerli vatandaşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta ilçede bütün okulların katılımıyla gerçekleştirilen Onu en iyi kim anlatır yarışmasında birinci olan İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Rüveyda Dursun’un Hz. Muhammed (s.a.v.)’i anlatan kompozisyonu programı izlemeye gelen davetlilerce ayakta alkışlandı.

Programda Peygamber (s.a.v.) ve onur konusunu anlatan Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı’nın konuşmasından sonra İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Prof. Dr. Davut Yaylalı’ya katılımlarından dolayı plaket verdi.

İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, yarın ise Alvar Belde Cami’nde İl Müftüsü Yakup Arslan’ın konuşmacı olarak katılacağı programa herkesin davetli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: