Pasta Yarışmasında Alman Suzanna Geske 2'nci Oldu

Malatya'da düzenlenen pasta yarışmasına katılan Alman Suzanna Geske, ikinci oldu.

Malatya'da düzenlenen pasta yarışmasına katılan Alman Suzanna Geske, ikinci oldu.

Malatya Park AVM tarafından düzenlenen pasta yarışmasında, jüri üyeleri puan vermede zorlandı. Yarışmaya 10 bayan, 1 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 11 kişi katıldı. Malatya'da 18 Nisan 2007'de Zirve Yayınevi'ne misyonerlik yaptıkları gerekçesiyle yapılan saldırı sonucunda öldürülen 3 kişiden biri olan Alman Tilman Geske'nin eşi Suzanna Geske, pasta yarışmasında ikinci oldu. Geske, çilekli pasta ile yarışmaya katıldı. Pasta yarışmasında Mine Mutlu birinci, Suzanna Geske ikinci, Tibet Çağlar da üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Geske, "Yarışmada ikinci oldum. Benim için sürpriz oldu. Arkadaşım bana telefon açtı ve sende yarışmaya katıl, her zaman pasta yapıyorsun, sende bir tane yap dedi. Çilekli tatlı yaptım. Almanya'da her şeyi hazır alıyorsun. Ama burada her şeyi tek tek kendim yapmak zorundayım. Biraz farklı oldu ama benim istediğim gibi olmadı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: