Pasur'da 3 Günlük Dönüşümlü Açlık Grevi

Cezaevlerindeki açlık grevinin 50. güne girmesine saatler kala Pasur BDP ilçe teşkilatı ile Pasur DTK...

Cezaevlerindeki açlık grevinin 50. güne girmesine saatler kala Pasur BDP ilçe teşkilatı ile Pasur DTK üyeleri tarafından mahkumların sağlık koşullarına ve taleplerine dikkat çekmek için 3 gün sürecek dönüşümlü açlık grevi eylemi başlatıldı.

Parti yetkilileri, "Tutukluların talebi bizim talebimizdir. Hükümet tarafından taleplerin yerine getirilmesini istiyoruz" dediler. Pasur BDP ilçe binasında Pasur BDP yöneticileri tarafından başlatılan dönüşümlü açlık grevine Kulp Belediye Başkanı Mehmet Nesim Şimşek, Ağaçlı beldesi belediye Başkanı Metin Dinar, her iki belediyenin meclis üyeleri, il genel meclis üyesi Mehmet Eren, DTK üyesi Nazmi Yakut destek veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: