Patates Üreticilerinin Sorunları Masaya Yatırılacak

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi patates üreticilerinin sorunlarını çözmek amacıyla ortak akıl toplantısı düzenleyecek.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi patates üreticilerinin sorunlarını çözmek amacıyla ortak akıl toplantısı düzenleyecek.

AK Parti Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu yaptığı açıklamada, patates üreticilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve sorunların giderilmesi için bir dizi çalışma yaptıklarını ifade etti.

5 Ekim Cuma günü Niğde'de, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı müsteşar yardımcısı ve 4 genel müdürün katılımıyla bir toplantı gerçekleştireceklerini kaydeden Kavaklıoğlu, toplantıya Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk'ün de katılacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bakanlık ekibinin gelmesiyle somut adım atılması sürecinin belirleneceğini vurgulayan Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:

"Geçimini patates tarlalarından sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Bunun sorumluluğunda hareket ediyoruz. Sorunun giderilmesi için neler yapılabileceğine dair bir yol haritası belirleyeceğiz."

Kavaklıoğlu, ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile görüştüklerini ve sahadaki sorunları bakana aktardıklarını vurguladı.

Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: