Patlamada Kaybolanları Yakınları Arıyor

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamada PTT önündeki bir işyerine geldiği belirlenen 23 yaşındaki Mustafa...

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamada PTT önündeki bir işyerine geldiği belirlenen 23 yaşındaki Mustafa Kaya’ya ölü ya da diri bir türlü ulaşılamıyor.

Mustafa Kaya'nın dayısı Mehmet Aslan, yeğeninin olay günü patlamadan önce bölgede bulunan bir telefon bayiine geldiğini belirlediklerini vurgulayarak, "Olaydan sonra yaptığımız araştırmada yeğenimin cüzdanını ve kimliğini bulduk. Cüzdanın sağlam ve yıpranmamış olduğunu gördük. Tüm aramalarımıza rağmen ölü ya da dirisine ulaşamadık. Görenlerin insanlık adına 0 534 341 95 30 numaralı telefonu aramalarını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Aslan yeğenini Reyhanlı, Adana ve Ankara’daki hastanelerde de araştırdıklarını ancak halen izine rastlamadıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: