Patlamada ölenlerin aileleri için yardım kampanyası

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde meydana gelen patlamada şehit olan işçilerin aileleri...

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde meydana gelen patlamada şehit olan işçilerin aileleri için Yahşihan Kaymakamlığı, yardım kampanyası başlattı.

Yahşihan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde 2 Ocak'ta meydana gelen patlamada şehit olan işçilerin ailelerine destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Kaymakamlık, şu açıklamayı yaptı:

"İlçemiz sınırları içerisinde 2 Ocak 2012 tarihinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden sivil işçiler Salih Erkeç (43), Adnan Dağdeviren (48), Cezayir Çalışkan (33) ve Samet Aygar'ın (21) geride bıraktığı eşleri ve çocuklarına destek amacıyla, 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunlarına uygun olarak ilçemiz genelinde 3 ay süreyle bir yardım kampanyası düzenlenmiştir. Toplum olarak acı ve tatlı günümüzde hep yan yana, kol kola olduğumuz bu günlerde acılı ailelerin yanlarında bulunmak üzere bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanya 3 ay sürecek olup, yardımlarınızı Yahşihan Ziraat Bankası Şubesi'nde açılan MAAT 45727876-5003 nolu hesabına yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz