Patlamadan hemen sonra Nuri Şahin ve Emre Mor...

Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund - Monaco maçı öncesi, Dortmund otobüsünün yakınlarında bir patlama meydana geldi. Dortmund - Monaco maçı bugün saat 19.45'e ertelendi.Almanya'daki patlamayla ilgili sıcak görüntüler de ortaya çıktı.

Dortmund cephesinden yapılan açıklamada futbolculardan Marc Bartra'nın kırılan cam yüzünden yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Nuri Şahin ve Emre Mor'un içinde olduğu görüntüler de servis edildi...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanacak Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi. Yaşanan olay sırasında Milli futbolcularımız Emre Mor ve Nuri Şahin de otobüsteydi. Patlamanın ardından otobüsten inen Dortmundlu futbolcular polislerin güvenlik çemberi arasında beklemeye başladı. Büyük korku ve panik yaşayan oyuncuların tedirginliği yüzlerine yansıdı.

Reklam
Reklam

Bekleyiş sırasında futbolcular sürekli olarak cep telefonlarından yakınlarıyla görüşüp bilgi verdi Milli futbolcumuz Emre Mor ve Nuri Şahin de patlama sırasında takım otobüsünde yer alıyordu. Patlama sırasında kırılan cam nedeniyle ufak tefek yaralanmaların olduğu takım otobüsünde Marc Bartra'nın kolu bir cam parçasının isabet etmesi sonucu kesildi.

Takımın kamp yaptığı otelden hareket etmesinin hemen ardından yaşanan patlama nedeniyle karşılaşmanın oynanacağı Signal Idua Park'ta büyük panik yaşandı.

Signal Iduna Park'a 10 km uzaklıkta gerçekleşen patlamayla ilgili Alman emniyeti geniş çaplı inceleme başlattı.

MEKTUP BULUNDU

Yabancı plakalı bir aracı aradıklarını söyleyen Alman polisi, bugüne ertelenen maç için güvenlik önlemlerinin artırılacağını duyurdu.

BBC Türkçe'nin haberine göre; Saldırıyla ilgili Twitter'dan bir paylaşım yapan yerel polis birimi ise olay yeri yakınlarında saldırıyı üstlenen bir mektup bulunduğunu fakat mektubun orijinalliği konusunda şüpheler olduğunu duyurdu.

Reklam
Reklam

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?