Patlayan Elektrik Kablosu Yangın Çıkardı

Bodrum'da yerleşim yerlerine yaklaşık 5 metre mesafede çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

Bodrum'da yerleşim yerlerine yaklaşık 5 metre mesafede çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Konacık beldesi Çırkan mevkisindeki otluk ve çalılık alanda yangın çıktı. Belediye işçilerinin çalışması sırasında yer altından geçen elektrik hattının patlamasıyla çıktığı iddia edilen yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına Konacık, Bodrum belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler müdahale etti.

Güçlükle kontrol altına alınan yangında, bölgede bulunan bir iş makinesi, ekiplerin müdahalesiyle yanmaktan son anda kurtarıldı. Yerleşim yerlerine yaklaşık 5 metre kala kontrol altına alınan yangında mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşadı.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar yangın söndürme çalışmalarını evlerinin balkonlarından ve bahçelerinden izledi. Yangın çıktığı sırada bölgede çalışma yaptıklarını ifade eden belediye işçileri, yer altından geçen elektrik kablosunun bir anda patladığını, itfaiyeye de kendilerinin haber verdiğini söylediler.

Yaklaşık bir saatte söndürülen yangının ardından polis ekipleri çevrede inceleme yaptı.

Muhabir: Ali Ballı / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: