Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde tanıtım çalışmaları başlıyor

Ağrı Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fikret Ayaz, okulun bölgede yeterince tanınmadığını söyleyerek, tanıtım...

Ağrı Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fikret Ayaz, okulun bölgede yeterince tanınmadığını söyleyerek, tanıtım çalışmalarına hız vereceklerini belirtti.

Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü iken Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü görevine atanan Fikret Ayaz, okulun öğretmen ve personeline yemek verdi. Şube Müdürü iken Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi ve Milli Eğitim camiası ile Patnos 1. Eğitim Festivali gibi ciddi projelere imza attıklarını vurgulayan Ayaz, bundan sonra da aynı çalışmaların devam etmesini umduğunu belirtti. Okullarının Patnos ve çevresinde yeterince tanınmadığını ifade eden Ayaz, afiş ve broşürler bastırılarak, 8 yıllık okullar tek tek gezilerek okulu tanıtmak için çalışmalara başlanacağını belirtti.

Reklam
Reklam

'Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Mezunları ile Buluşuyor' adlı projeyle de haziran ayında pilav günü düzenlemeyi düşündüklerini kaydeden Ayaz, bütün mezunlara ulaşmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Okulun 1991 yılında İmam Hatip Lisesi'nin eski binasında Sağlık Memurluğu alanı ile açıldığını ve onun devamı olan Tıbbi Sekreterlik dalı ile devam ettiğini söyleyen Ayaz, bu yıldan itibaren Tıbbi Sekreterlik dalının kapatılarak yerine Acil Tıp Teknisyenliği alanın açılacağını, okula bina yapılması durumunda ise Anestezi, Diş Protez, Radyoloji, Tıbbi Laboratuar gibi yeni alanların açılacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: