Patnos eksi 35'i gördü

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yoğun yağan kar yağışı sonrası gelen soğuk havalar vatandaşları zor durumda bırakıyor....

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yoğun yağan kar yağışı sonrası gelen soğuk havalar vatandaşları zor durumda bırakıyor. Geceleri sıfırın altına düşen soğuklar eksi 35 dereceyi de beraberinde getirdi. Soğuk nedeniyle binaların saçaklarından sarkan buzların 2 metreyi aştığı gözlendi.
Murat Taşdemir adlı vatandaş, "Kaldırımda yürüyordum birden önüme koca bir buz parçası düştü, eğer bu buz parçası başıma gelseydi beni öldürebilirdi, Allah'tan önüme düştü. Taşdemir, hava sıcaklığı sıfırın altında 35 dereceye düşüyor bu da bu buzlanmalara sebep oluyor.'' diye konuştu.
Bu soğuk havaların beraberinde, elektrik direklerindeki kabloların gerilip kopması sonucu kesilen elektrikler evlerde suların donmasına sebep oluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz