Patnos Fem Dershanesi'nde Sakalı Şerif, Izdihamı

Ağrı'nın Patnos ilçesi Fem Dershanesi'nde Peygamber Efendimizin (sav) Sakal-ı Şerif'i halkın ziyaretine açıldı. ...

Ağrı'nın Patnos ilçesi Fem Dershanesi'nde Peygamber Efendimizin (sav) Sakal-ı Şerif'i halkın ziyaretine açıldı.

Patnos Fem Dershanesi'nde düzenlenen programda sergilenen Sakalı Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bolca salavatların getirildiği programda duygu dolu anlar yaşandı.

Patnoslu vatandaşlar nisan ayını bereketli geçirdi Patnos Belediyesi Kültür Salonu'nda öncelikle 'Onu Beklerken' adlı tiyatro gösterimi ardından tüm Türkiye'de aynı anda vizyona giren Selam Filmi, Sakal-ı Şerif'i Patnoslu vatandaşların ziyaretine açıldı. Ziyaret esnasında vatandaşların Peygamber Efendimiz'in (sav) Sakal-ı Şerif'i'ne ulaşmaya çalışırken izdiham meydana geldi. Vatandaşlar, “Fem Dershanesi'nin böyle bir duyguyu bize yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Tarif edilemez bir duygu yaşadık. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Peygamber Efendimizin (SAV) Sakal-ı Şerif’ini dünya gözüyle görmek bizlere nasip oldu. Allah görmeyenlere de nasip etsin.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: