Patnos Gençlik Spor Bal Ligi'nde Ağrı'yı Temsil Edecek

Ağrı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcisi Patnos Gençlik Spor, 2012-2013 futbol sezonunda Ağrı'yı temsilen Ziraat...

Ağrı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcisi Patnos Gençlik Spor, 2012-2013 futbol sezonunda Ağrı'yı temsilen Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek.

Bal Ligi'nde de 1. Grup'ta mücadele verecek ola Patnos Gençlik Spor’un rakipleri, Trabzon, Rize, Kars, Artvin, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Iğdır illerinden takımlar olacak. Patnos Gençlik Spor Başkanı Erdinç Özdemir, Bal Ligi'ne katılmanın ve Ağrı ilini temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Rakiplerini henüz tanımadıklarını, ancak bayağı çekişmeli bir grup olacağının gözüktüğünü söyleyen Özdemir "Bizler Ağrı ilini layıkı ile temsil edeceğiz. Kadromuzu kurma aşamasındayız. Çevre il ve ilçelerden futbolcu arayışlarımız devam etmektedir. Yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında yaklaşık 25 kişilik 2 grup halinde futbolcularımızı denemekteyiz. Sağolsun bütün futbolcularımız bizleri yalnız bırakmadı. Ben ve yönetici arkadaşlarımız elimizi taşın altına koymuş bulunuyoruz. Çoğu zaman il ve ilçelerden getirmiş olduğumuz futbolcuların gidiş, geliş ve konaklama ihtiyaçlarını cebimizden karşılıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Özdemir,Ağrı gibi futbola aç bir ili başarıyla temsil edeceklerini inandıklarını söyleyerek "Bu konuda milletvekillerimizden, valimizden, belediye başkanlarından, kaymakamlarımızdan, il ve il dışında olan değerli iş adamlarımızdan gerek maddi, gerekse manevi olarak destek bekliyoruz. Çarşamba günü deplasmanda Ardahan Spor ile, Cumartesi ise yine deplasmanda Erzincan Spor ile karşılaşacağız. İnşallah her iki deplasman maçında da galibiyetle döneceğiz" diye belirtti.

Patnos Gençlik Spor Teknik Direktörü Sacit Demir ise, "Yeni bir takımımız var. Bu takımı oturtmak için bir çok hazırlık maçları yapacağız. Yönetimimiz tümüyle arkamızda. Bir dediğimizi iki etmiyorlar, fakat bu yeterli değil. Biz Ağrı ilini temsil ediyoruz. Dolayısı ile Ağrılıların bu takıma destek çıkmasını umut ediyoruz. Yaklaşık 25 kişilik bir kadromuz var ve çoğu yabancı. Bu getirmiş olduğumuz futbolcuları takıma kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Gelen oyuncularımızın çoğu da çevre il ve ilçelerden gelen arkadaşlarım. Geliş-gidiş konaklama ve buna benzer giderlerini karşılayan yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz