Patnos Spor İçin Kader Maçı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) oynadığı 18 maçta 12 puan toplayan Ağrı'yı futbolda temsil eden Patnos...

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) oynadığı 18 maçta 12 puan toplayan Ağrı'yı futbolda temsil eden Patnos Gençlik Spor, bu hafta kendi evinde oynayacağı Kars Spor maçında mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Patnos Gençlik Spor Başkanı Erdinç Özdemir, bu hafta kader maçları olduğunu anlattı. Özdemir "Mutlak suretle 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Bulunduğumuz grup Bal Ligi'nin en zor olduğu bir grup. Çoğunluktaki takım Karadeniz Bölgesi takımları. Karadeniz bölgesi futbolun fabrikası olarak ön plana çıkmaktadır. Tek amacımız bu sene Bal Ligi'nde kalıp önümüzdeki seneye yeni bir oluşum ile 3. Lige çıkmaktır. Bizim bu grupta bir diğer şansızlığımız ise fikstür dezavantajımız. Oynayacağımız ilk 6 haftadaki maçlar hep şampiyonluğa top koşturan ve 3 senedir lig tecrübeleri olan takımlarla. Bunlarla mücadele etmeye çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Özdemir, Ağrı ilini temsil etmekten mutlu olduklarını, bugüne kadar maddi imkanların çok az olması sebebiyle ligin sonlarında kaldıklarını belirterek, "İnşallah bu maddi sorunlarımızın hallederiz. Devlet büyüklerinden destek temenni ediyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: