Patnos'ta temel atma töreni

Patnos ilçesinde Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na (YİBO) yapılacak ek hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Patnos ilçesinde Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na (YİBO) yapılacak ek hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

İçerisinde, resim, müzik, teknoloji tasarım atölyeleri ile beden eğitimi ve spor odası, dinlenme odası ve yeni yemek salonu bulunan ek hizmet binasının temel atma törenine, Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Okul Müdiresi Abidet Gül ve kamu kurum çalışanları katıldı.

Kaymakam Niyazi, burada yaptığı konuşmada, okullarda özellikle YİBO'larda bayan idarecilerin olmasının önemli olduğunu belirterek, okullarda çocukların ders dışı etkinliklerde de bulunması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Okulda yeni düzenlenen atölye ve odaların sosyal etkinlikler için ihtiyaçlara cevap vereceğini vurgulayan Niyazi, "Kısa zaman içinde bu değişikliklerin yaşanması, beni mutlu etti. Biz de okul idaremizi bu konularda yalnız bırakmayacağız ve her türlü yardımı yapmaya hazırız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: