Patnos'ta trafik kazası: 2 ölü 4 yaralı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.Erciş'ten Patnos...

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.
Erciş'ten Patnos istikametine giden Zindi Aşkan yönetimindeki 06 BZ 4906 plakalı otomobil, Van-Ağrı karayolu üzerinde bulunan Dedeli köyü mevkinde stabilize yola çıktığı sırada takla attı. Yaklaşık olarak 40 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü Zindi Aşkan ve yanındaki İbrahim Aşkan olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan Ünal, Yılmaz ve Diyar Aşkan ile Vahit Ümit 112 Acil Servis ambülansları tarafından Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ağrı Devlet Hastahanesi'ne sevk edildi.
Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi yapılan incelemenin ardından Patnos Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz